Zierikzeese Lesley Kerkhove krijg wildcard voor Ordina Open

ROSMALEN/ZIERIKZEE – De zeventienjarige tennisster uit Zierikzee, Lesley Kerkhove, heeft voor de Ordina Open van 14 tot en met 20 juni in Rosmalen een wild card gekregen. De Zierikzeese speelde onlangs nog op het jeugdtoernooi van Roland Garros. Ze strandde in de tweede ronde.

Kerkhove speelt voor het eerst op het grastoernooi in Rosmalen en mag proberen via de kwalificatieronde het hoofdtoernooi te bereiken.

Ook Raemon Sluiter heeft een Wild Card gekregen, maar dan wel voor het hoofdtoernooi van Ordina Open. De Rotterdammer is bezig aan een comeback. De tweede Nederlander die bij de mannen via een wild card meedoet, is Jesse Huta Galung. Hij is als nummer 143 van de wereld de hoogst genoteerde speler van ons land. Voor het kwalificatietoernooi krijgt voormalig finalist Peter Wessels een wild card.
Bij de dames kregen Michaëlla Krajicek en de Belgische Yanina Wickmayer al eerder een wild card voor het hoofdtoernooi.

De NOS besteedt dagelijks aandacht via de sportjournaals en zendt op zaterdag de dames- en herenfinales live uit. RTLZ schakelt van maandag tot en met vrijdag elk uur naar de Ordina Open voor updates en verzorgt op deze dagen tussen 18.00 en 19.00 een live verslag.

Lees ook:M-card voor motorrijders Westerscheldetunnel!
Lees ook:Oude rocker Peter Koelewijn op Hrieps!
Lees ook:Campina Open Boerderijdag!
Lees ook:Duiksters vermist bij de Zeelandbrug: Later levend aangetroffen UPDATE!
Lees ook:Werk aan bruggetje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>