Tampons vallen uit de lucht

RENESSE – Lig je lekker op het strand te bakken, vallen er ineens bakken tampons de lucht uit. Het overkwam strandbezoekers in Renesse, IJmuiden, Bloemendaal, Zandvoort, Noordwijk, Scheveningen en Hoek van Holland. Bij wijze van stunt dumpte tamponfabrikant Libresse zo’n drieduizend pakjes tampons boven de badplaatsen, waaronder dus het Zeeuwse Renesse.
Gelukkig was de fabrikant nog wel zo snugger de doosjes aan roze parachuutjes te hangen, zodat de landing zacht verliep. De reden van de tampondropping? Onderzoek in opdracht van Libresse wees uit dat veel Nederlandse vrouwen zich niet graag op het strand begeven tijdens de maandelijkse ongemakken. “Met onze tampons kun je zonder zorgen het strand op. Om dat te illustreren hebben we een recordhoeveelheid tampons gedropt op de Nederlandse stranden”, aldus Robert Zuidgeest van Libresse. Of je als vrouw zit te wachten op uit de hemel neerdalende tampons is nog maar de vraag. De mannelijke strandgasten die een verdwaalde tamponparachute op hun bol hebben gekregen, zullen in elk geval weinig op hebben met de Libresse-actie.

Lees ook:De plek…..(20): Centrum, Renesse!
Lees ook:De plek…..(32): Transferium, Renesse!
Lees ook:Doe eens een rondje Walcheren…..
Lees ook:Zeer schone stranden op Schouwen-Duiveland
Lees ook:Geniet van de zomer!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tampons vallen uit de lucht

  1. Oannes

    Aan Libresse,

    Mag ik jullie er op wijzen dat het uitstrooien van tampons op de Nederlandse stranden nou niet echt bijdraagt aan een schoner milieu. Mag ik vragen hoe jullie tot deze actie gekomen zijn, en hoe er nagedacht is over de mogelijke consequenties die hier aanvast zitten. Ik persoonlijk vind het een van de domste reclame stunts ooit uitgevoerd.
    Dank jullie wel voor het vervuilen van onze omgeving.

    Je kunt Libresse er op aanspreken.

    http://www.libresse.nl/Pages/About/Contact.aspx?id=2502

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>