Duits meisje (12) verdrinkt voor Zeeuwse kust

KAMPERLAND – Voor de Zeeuwse kust, tussen Vrouwenpolder en Kamperland, is vanmiddag een 12-jarige Duits meisje verdronken.
Ze ging samen met haar broertje de zee in om achter een weggedreven opblaasorka aan te zwemmen. Door de sterke stroming kwamen ze allebei in moeilijkheden.
Omstanders wisten het jongetje uit het water te halen, maar voor het meisje kwam alle hulp te laat. Haar vader probeerde nog zijn dochter te bereiken, maar ook hij kwam in de problemen door de sterke stroming. De bemanning van een reddingsboot kon de onfortuinlijke vader nog uit het water halen. De man is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht, het jongetje raakte niet gewond.
Het meisje is uiteindelijk ook naar de kant gebracht, maar de hulpverleners van toegesnelde ambulances en de traumahelikopter konden haar niet meer redden.

Lees ook:Gewonde bij aanrijding in Vlissingen!
Lees ook:Campingmeisje overreden!
Lees ook:Gasexplosie op camping in Noordwelle: Drie gewonden
Lees ook:Zeeuwse peuter door Duitse beer gemept en gewond in ziekenhuis
Lees ook:Kinderen gewond door Vlissingse vloedgolf

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Duits meisje (12) verdrinkt voor Zeeuwse kust

  1. Pingback: De Banjaard wint titel Schoonste Strandpaviljoen van Nederland | Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>