Meisje (13) dood na botsing met vrachtwagen

NIEUWERKERK – Een dertienjarig meisje is vanochtend vroeg bij een ongeluk op de Stolpweg bij Nieuwerkerk om het leven gekomen. Ze verongelukte toen ze op haar fiets in botsing kwam met een vrachtwagen.
Hoe het drama heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Ambulancepersoneel en de traumahelikopter kwamen in elk geval te laat, het meisje overleed ter plekke. De vrachtwagen, geladen met zand, belandde door het ongeluk in de sloot. De weg is uren lang afgesloten geweest. Veilig Verkeer Nederland zegt al jaren te wijzen op de gevaarlijke situatie op de Stolpweg en de noodzaak van een apart fietspad.

Lees ook:Ongeval op N59 ter hoogte van Nieuwerkerk!
Lees ook:Auto crasht met vrachtwagen: 3 gewonden!
Lees ook:Gewonde bij ongeluk A58!
Lees ook:A58 dicht na ongeval met vrachtwagen (Update)
Lees ook:Dode na crash fietser en vrachtwagen

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Meisje (13) dood na botsing met vrachtwagen

  1. m.meerloo

    allereerst mijn condolances voor de familie van het doodgereden meisje van 13, ook sterkte voor de chaufeur in het verwerken van dit ongeval , maar zou de politie nu eens willen optreden tegen de fietsende jeugd aldaar die rijendik tot wel 5 man breed daar en op andere plaatsen en wegen de andere weggebruikers sarren met hun gedrag, want als je er iets van zegt heb je nog herrie ook ,overheid en politie zijn hier dan ook schuldig aan het overlijden van dit kind want je mag alleen met twee naast elkaar fietsen als de verkeerssituatie het toelaat, en de stolpweg laat dat niet toe, en zeker niet met 4 of 5 man naast elkaar, doe HIER iets aan ,OOK MOETEN AUTOMOBILISTEN ZICH DUIDELIJKER GAAN GEDRAGEN EN MOETEN EN ZELFS MOGEN NIET STOPPEN OM FIETSERS EN BROMFIETSERS ALS ZIJ VOOR HAAIENTANDEN DUS EEN VOORRANGSSITUATIE MOETEN STOPPEN TOCH VOORRANG GEVEN , DIT ZORGT VOOR ONDUIDELIJKE SITUATIES EN LEID TOT ONGEVALLEN WAAR DE STOPPENDE AUTOMOBILIST SCHULDIG AAN IS,OOK HIER MOET DE POLITIE HARD OPTREDEN EN DEZE DOMME AUTOMOBILISTEN DIRECT BEKEUREN , ZONDER PARDON,REDEN:HET CREEEREN VAN EEN ONVEILIGE VERKEERSSITUATIE

      /   Reply  / 
    1. f. bikker

      Mee eens en ook niet dat de ouders deprent betalen, maar hun spruiten er gewoon voor laten werken of aftrekken van hun zakgeld, opdat ze het goed voelen!

        /   Reply  / 
  2. m

    Ik weet niet of het van het zelfde ongeluk is maar ik zag dit op internet staan;
    Een meisje zit aan haar bureau te leren… Opeens krijgt ze een sms van haar beste vriend: mijn lief heeft het uitgemaakt. zonder haar kan ik niet leven! ik wil graag mijn lievelings lied op mijn begrafenis, daar zorg jij toch wel voor? weet dat ik van je hield. zoek me niet, ik lig op het treinspoor. ik hield van je en van mijn andere vrienden zeg dat tegen ze. Het meisje schrikt, loopt naar beneden, springt op haar fiets en begint als een gek naar het station te rijden, terwijl ze een sms terug tikt naar haar beste vriend: hopelijk stuur ik dit niet te laat, ik ben onderweg. dit kan je niet doen, dat meisje ben je niet waard! denk eens aan alle mensen die je verdriet doet, de mensen die echt van je houden. IK KOM ERAAN DOE ALSJEBLIEFT GEEN GEKKE DINGEN. Aan het station:: een groepje jongens zit op de banken iemand van de jongens zegt: het is gelukt, ze komt hierheen, GRAP VAN HET JAAR. ik wil haar gezicht we eens zien!! over 5 minuten zal ze hier wel zijn. Een straat voor het station:: Het meisje fietst als een gek door de straten en negeert alle rode lichten. Ze was er bijna en dan word ze opeens gegrepen door een vrachtwagen, opslag dood. iemand belt een ambulance, maar geen hulp kan nog baten. in de stationshal:: een van de jongens: ik hoor een Ambulance zulle we ff kijken? de jongens lopen lachend de stationshal uit, maar zien dan op de draagberrie het meisje liggen en stoppen gelijk met laggen. HUN VRIENDIN, HUN SCHULD. DE FATALE AFLOOP VAN EEN STOMME GRAP. GEEN VAN DE JONGENS HET HET LEF OM NAAR DE BEGRAFENIS TE GAAN. Dit verhaal is ECHT GEBEURT! op 4 juli 2005 in Nederland.
    Ik weet natuurlijk niet of dit hetzelfde is, maar het lijkt wel erg veel op elkaar..
    Sterkte voor de mensen die die meisje kenden.

      /   Reply  / 
    1. celine

      Ja, heeft met elkaar te maken, is hetzelfde meisje. Echt erg!

        /   Reply  / 
    2. demi

      ja volgens mij is het hetzelde ik zag het op Twitter staan
      zo vreselijk om te lezen je denkt dat het nep is maar aan het eind staat dat het echt gebeurd is..
      vreselijk

        /   Reply  / 
  3. anne

    Jaaa..dat zulke dingen gebeuren! Ik kreeg het bericht net op hyves….
    Geconduleerd.

      /   Reply  / 
  4. Bibi

    Ik wil niet gemeen doen ofzo, maar dit is zo ongeveer de enige nieuws site waar dit bericht opstaat, en het is geschreven op:
    Door Dennis Rijsbergen op di 21 jul 2009 om 10:02
    Een bericht over een ongeluk schrijven, ongeveer 4 jaar nadat het gebeurd is? Ik denk dat dit geen echt verhaal is. Aangezien het ook een tijdje zo’n doorstuurbericht was op hyves, en die zijn meestal ook niet waar.

      /   Reply  / 
  5. Marieke

    Een meisje zit aan haar bureau te leren..
    Ze krijgt opeens een smsje van haar beste vriend.

    MIJN VRIENDIN HEEFT HET UITGEMAAKT,
    ZONDER HAAR WIL IK NIET MEER LEVEN!!
    IK ZOU GRAAG MIJN LIEVELINGSLIED OP MIJN BEGRAFENIS WILLEN, DAAR ZORG JIJ TOCH WEL VOOR? WEET DAT IK VAN JE HIELD! ZOEK ME NIET, IK LIG OP HET TREINSPOOR.. IK HIELD VAN JE EN VAN MIJN ANDERE VRIENDEN, VERTEL ZE DAT NOG EEN KEER WIL JE?

    Het meisje schrikt, rent naar beneden, springt op haar fiets en begint als een gek naar het station te fietsen.
    terwijl ze als een gek op de trappes duwt, tikt ze een smsje terug naar haar beste vriend:

    HOPELIJK STUUR IK DIT NIET TE LAAT,
    IK BEN ONDERWEG!
    DIT KAN JE NIET DOEN!
    DAT MEISJE IS JE NIET WAARD!
    DENK EENS AAN ALLE MENSEN DIE JE HIER MEE VERDRIET DOET!
    DE MENSEN DIE ECHT VAN JE HOUDEN!
    IK KOM ERAAN, DOE ALSJEBLIEFT GEEN DOMME DINGEN!!!

    Aan het station,
    een groepje jongens zit op de banken.
    Iemand van de jongens zegt, het is gelukt! ze komt hierheen! De grap van het jaar!! haha, ik wil haar gezicht nu wel zien!!
    over ‘n aantal minuten zal ze hier wel zijn..

    één straat voor het station.
    Het meisje fietst als een gek door de straten, en negeert alle rode lichten. Ze was er bijna en dan opeens wordt ze door een vrachtwagen gegrepen. Op slag dood.
    Iemand belt nog een ambulance , maar geen hulp kan nog baten.

    In de stationshal.
    Een van de jongens: Ik hoor een ambulance .
    gaan we even kijken?
    De jongens lopen de hal uit om niks van wat zij een “spektakel ” noemen te missen.
    Maar als ze zien wie er op de draagberrie ligt vergaat hun het lachen.

    HUN VRIENDIN, HUN SCHULD.
    DE FATALE AFLOOP VAN EEN STOMME GRAP.
    GEEN VAN DE JONGENS HAD GENOEG LEF OM NAAR HAAR BEGRAFENIS TE GAAN.

    Dit verhaal is ECHT GEBEURD! Op 4 juni 2005 in Nederland.
    Zet dit op je site en laat mensen zien dat dit niks is om grappen over te maken!!!

    Dit stond op een andere site als je kijkt naar de datum is deze toch wel een maand anders dan het verhaal bij een van de andere reactie’s, mensen jullie moeten dit NIET geloven. Het klopt NIET !

      /   Reply  / 
  6. Anna

    In veel reactie’s staat dit klopt niet, dit is 4 jaar nadat het is gebeurt hier geplaatst duss.. Maar misschien is dit een ander ongeluk mensen..

      /   Reply  / 
  7. tori

    My gosh, ik las het zelfde op twitter, wat erg! Er stond bij dan het van 04-06-2005 was..

      /   Reply  / 
  8. LOVExYOU

    ik heb net zn berichtje gekregen op Twitter, dezelfde als Marieke, maar ik weet niet of het waar is, maar gecondoleerd, ik snap hoe je je voelt als je iemand kwijt raakt. sterkte x

      /   Reply  / 
  9. LOVE~YOU

    Ja wat erg ik weet niet of het echt is maar als er staat dat het van 04-06-2005 is en als je dan kijkt wat er is gebeurd pas dat wel bij elkaar dus ik geloof het.
    maar wat erg joh
    dat moet echt nooit meer gebeuren!!

      /   Reply  / 
  10. Love103

    Echt erg joh
    Ocharme die familie
    Veel sterkte!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>