Trein rijdt weg met baby en peuter en laat moeder op perron staan

treinKRABBENDIJKE – Een trein is er in Krabbendijke vandoor gegaan met twee kinderen van negen maanden en 2 jaar, terwijl de moeder wanhopig op het perron achterbleef.

De moeder was op stap met haar twee kleine kinderen die in een buggy zaten. Het instappen in de trein leverde wat problemen op met die buggy, maar gelukkig voor de vrouw waren er enkele hulpvaardige mensen die de buggy de trein in tilden. Maar voordat de moeder ook kon instappen gingen plots de deuren dicht. De vrouw zag de trein met haar twee kinderen wegrijden richting Goes.

Een jongen en meisje in de trein ontfermden zich over de kleintjes, stapten uit op het station in Kruiningen en belden de politie. Op het station werden de twee kindjes, die enigszins overstuur waren, opgevangen door de agenten. Na enkele minuten kwam de gewaarschuwde vader al met de auto aangesneld waarna hij met zijn kinderen herenigd werd. Omdat hij zo blij was, gaf hij de jongen en het meisje die zich tijdelijk over de kinderen hadden ontfermd, een beloning gegeven van vijftig euro.

Lees ook:Aanrander uit trein gehaald!
Lees ook:Vermist: Shanfranca Natoushka (Shany) Dorothea (17) uit Middelburg
Lees ook:Aanranding meisje (16)!
Lees ook:Potloodventer in trein!
Lees ook:Vals geld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>