SLOOP & SPOOKSTAD Vlissingen!


VLISSINGEN – De sloperskogel is bijna door de kerk: Er gaat wederom een groot deel van de eens zo beruchte Vlissingse Bonedijkestraat tegen de vlakte. Een stuk zou gerenoveerd worden, maar woningbouwvereniging l’Escaut kan de verpauperde panden aan de straatstenen niet kwijt. Mysterieuze branden van de laatste weken zorgen voor dichtgetimmerde panden en daardoor is dat gedeelte van Vlissingen een heuse spookstad!

Voor de zomer moet er duidelijkheid zijn wat er met de panden tussen de Schuitvlotgracht, Sottegemstraat en Eedestraat gaat gebeuren. Is er geen gek die er zijn dagen wil slijten, dan komt er echt een einde aan de karakteristieke panden. Gemeente Vlissingen wil trouwens de panden behouden, dus het laatste woord is er nog niet over gesproken. Bron: Appeltaartredactie van de PZC.
Eerdere fik in de Bonedijkestraat:

Lees ook:‘l Escaut Woonservice gaat Vlissingse spookbuurt aanpakken!
Lees ook:Pyromaan slaat toe in Vlissingse sloopbuurt?
Lees ook:Wegwerkzaamheden Vlissingen!
Lees ook:Bloemenpracht in verpauperde Bonedijkestraat
Lees ook:Storm in glas water?!?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>