Kabinet wil 2e kerncentrale Borssele doorzetten


BORSSELE – Het kabinet is nog steeds van plan om een tweede kerncentrale in Borssele te laten bouwen. Nog deze regeringsperiode moet er een vergunning worden verstrekt.

De betrokken politici zeggen wel dat lessen moeten worden getrokken uit de ramp met kerncentrale Fukushima in Japan. Minister Maxime Verhagen verwacht eind volgend jaar een aanvraag te krijgen voor de bouw van een nieuwe kerncentrale en op z’n vroegst in 2014 de vergunning te verlenen.

Kunnen wij een veilige kerncentrale verwachten?

Lees ook:In 2015 bouw nieuwe kerncentrale
Lees ook:Minister Verhagen: Zo snel mogelijk tweede kerncentrale Borssele
Lees ook:“Snelle komst tweede kerncentrale Borssele volstrekt onrealistisch”
Lees ook:Delta vindt geldschieter voor tweede kerncentrale
Lees ook:Tweede Kamer: Bouw nieuwe kerncentrale Borssele niet in referendum!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kabinet wil 2e kerncentrale Borssele doorzetten

  1. Frans

    Ja natuurlijk ! gewoon doen, maar alleen als hij ook kinderen heeft EN in Nederland blijft wonen!, de man is niet helemaal lekker, als we iets kunnen garanderen dan is het wel dat er geen garanties gegeven kunnen worden als je rommelt met dit soort natuurgeweld.
    Verdiep je eens in de werkelijke risico`s zoals die we lopen & gelopen hebben bij “die” andere kernramp. De ECHTE stukken hierover komen nu deels naar buiten.. geen mens heeft het recht om over de wereld te beslissen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>