Zomerbus zorgt voor overlast in Veere!


VEERE – “Wij hebben als bewoners van de Wagenaarstraat in Veere al veel te verduren als er vanaf de halte De Kaai bussen door de Wagenaarstraat denderen. Maar nu ook de zomerbus 64 van Connexxion vanaf de andere kant met veel herrie onze straat inrijdt is de overlast compleet”, klaagt één van de bewoners.

Overlast of niet, vooral de toeristen vinden de zomerbus ideaal. Lekker tuffen langs de mooiste plekjes van Walcheren. Via Domburg, Westkapelle, Zoutelande en Dishoek naar bijvoorbeeld de Vlissingse Leeuwentrap. Om vandaar de dichtbij gelegen boulevard te bezoeken. Bovendien zijn er aantrekkelijke tarieven (Vanwege de losse kaarten / Maar OV-chipkaart uiteraard ook mogelijk). En dat zorgt ervoor dat die bus voorlopig nog door de Wagenaarstraat van het stadje Veere dendert!

Lees ook:Strandhoppen in Zeeland met zomerbus
Lees ook:Zonnig Zeeland!
Lees ook:Pak de Zomerbus en ontdek Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Graafwerkzaamheden
Lees ook:Zomerse markten!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zomerbus zorgt voor overlast in Veere!

  1. Sanders

    Wat een stelletje ZEIKERDS zijn het daar toch ook in Veere. De bussen van Connexxion in Zeeland rijden op Groen Gas. Dus zoveel lawaai maken die bussen helemaal niet. Mensen hebben ook altijd wat te zeuren!!!

      /   Reply  / 
  2. Sim

    Ze moeten indd moet zo zeuren daar. Toen de bus werd afschaft jaren geleden werdt er ook al geklaagd dat ze geen bus meer kregen! Wees blij dat ze hun dorp nog aandoen! Veel dorpen hebben niets meer dan behalve een belbusje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>