Sinterklaas vaart richting Vlissingen en…Oost-Souburg!


VLISSINGEN – Nog een paar nachtjes slapen en dan is de Sint weer in ons land! Op zaterdag 12 november zet hij om 13.15 uur voet aan wal in de Koopmanshaven in Vlissingen, 19 november komt hij om 13.00 uur aan bij de Loskade in Oost-Souburg.

Sinterklaas komt rond 13.15 uur met de pakjesboot aan bij de kade van de Koopmanshaven. Na een welkomstwoord van burgemeester René H. Roep in de muziektent op het de Ruyterplein, zullen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten om 14.00 uur beginnen aan een feestelijke rijtoer door de stad. Van 15.00 tot 16.30 wandelt de Sint door de binnenstad.

Programma Oost-Souburg

Burgemeester Roep verwelkomt Sinterklaas op 19 november om 13.00 uur aan de Loskade. Rond 13.30 uur vertrekt hij daar voor een vrolijke tocht door Oost-Souburg. Om 14.15 uur stopt hij bij speeltuin De Souburg (vanaf 13.30 uur open), waar hij uitgebreid de tijd zal nemen voor de kinderen. Om 15.45 uur gaat de Sint rusten en eindigt het officiële programma.

Lees ook:Sinterklaas met…Pieten naar Vlissingen en Souburg!
Lees ook:Sinterklaas in Vlissingen en Souburg!
Lees ook:Sinterklaas komt!
Lees ook:Sint naar Oost-Souburg!
Lees ook:Sinterklaas komt vandaag in Oost-Souburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>