Extra commissievergadering over Molenwaterpark!


MIDDELBURG – In de raadzaal van het Middelburgse stadskantoor wordt op donderdag 8 december een extra gezamenlijke commissievergadering gehouden van Maatschappelijke Zaken en Ruimte. Op de agenda staat Molenwaterpark/vervanging theater. De vergadering begint om 19.30 uur.

Tijdens deze vergadering is er een inspraakronde voor bewoners. Diegene die gebruik wenst te maken van deze inspraakronde kan zich tot en met 7 december aanmelden via [email protected].
Na de inspraak is er een vragenronde waar raadsleden vragen kunnen stellen aan de insprekers. Daarna volgt een vragenronde voor de raadsleden. Zij kunnen dan vragen stellen aan het college. Daarna is er nog een mogelijkheid voor een korte reactie van de insprekers.

Het debat, wat normaliter in de commissievergaderingen plaats vindt, wordt nu in de raadsvergadering van 19 december gevoerd.

Lees ook:Geen extra Middelburgse commissievergadering over bezuinigingen!
Lees ook:Raadsvergadering rond komst asielzoekers Marina Beach!
Lees ook:Gemeente Middelburg buigt zich over Molenpark en theater!
Lees ook:Middelburgse verkiezingssite!
Lees ook:Middelburgse verkiezingssite!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>