Parkeertijden centrum Middelburg wijzigen 1 januari!


MIDDELBURG – De gemeente Middelburg voert per 1 januari 2012 een aantal nieuwe maatregelen door in het parkeerbeleid. Deze nieuwe maatregelen zijn:

· De maximale parkeerduur van parkeerplaatsen op straat van één uur wordt verlengd naar twee uur. De tijden voor het betaald parkeren in de binnenstad worden vastgesteld van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.

· Het tijdsregiem van de huidige blauwe zones, met uitzondering van de blauwe zone ter hoogte van het winkelcentrum Dauwendaele, wordt gelijk getrokken met het betaald parkeren. Dat wil zeggen van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.

. De parkeergarages Achter de Houttuinen, Kousteensedijk, Geere en Kanaalweg blijven 24 uur per dag, 7 dagen per week open voor parkeerders. Ook in de parkeergarages wordt het betaald parkeren in het nieuwe jaar vastgesteld van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Parkeren in de parkeergarages blijft aantrekkelijker dan parkeren op straat en op de parkeerterreinen, omdat het (uurtarief) lager is en je achteraf betaalt. Bovendien zorgt dat ervoor dat er minder auto’s door de binnenstad rijden, wat de stad aantrekkelijker maakt.

De parkeertarieven gaan in 2012 niet omhoog.

Lees ook:Gratis parkeren in Middelburg rond feestdagen!
Lees ook:Vlissingse parkeerregels
Lees ook:Ook gratis parkeren in Middelburg rond Oud en Nieuw!
Lees ook:Vlissingen trekt parkeerboetes in
Lees ook:Parkeren Colours by the Sea!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>