Dode vrouw gevonden in huis Goes: 1 arrestatie!


GOES- Politie Zeeland onderzoekt de doodsoorzaak van een vrouw, die zondag omstreeks 23.30 uur in een woning aan de M.D. de Grootstraat in Goes is gevonden. Een 34-jarige man, die in de woning aanwezig was, is aangehouden. De politie onderzoekt of hij iets met deze zaak te maken heeft. Hij wordt voorlopig in huis van bewaring Torentijd in Middelburg vastgehouden.

De politie kreeg een melding dat een vrouw buiten kennis was aangetroffen. Toen de hulpverlening ter plaatse kwam, bleek al snel dat de vrouw was overleden. De politie is onmiddellijk met een onderzoek in de woning gestart. Tevens is een GGD-arts gekomen. Gezamenlijk onderzochten ze of er sprake is van een misdrijf. Op dit moment kan dit nog niet worden uitgesloten. Het slachtoffer is voor nader onderzoek naar het mortuarium in Vlissingen overgebracht. Daar zal ze maandag verder worden onderzocht.

Lees ook:Onderzoek na vondst dode vrouw Koudekerke!
Lees ook:Dode Middelburger wel gevallen, niet vermoord!
Lees ook:Dode man in zwembad!
Lees ook:Dode man (44) in huis Middelburgse Vlasmarkt
Lees ook:Vrouw dood na val in water! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>