NL Doet! Vrijwilligers aan de slag in zorglocaties!


LEWEDORP – Verschillende locaties van SVRZ doen mee aan de vrijwilligersdag ´NL Doet´ op vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart.

De Kraayert – Lewedorp

Vrijdag 16 maart komt Burgemeester Gelok van de gemeente Borsele naar de Kraayert om met cliënten te wandelen. Ook andere vrijwilligers zorgen voor een toevoeging op deze dag, zodat er meer cliënten mee kunnen wandelen.

Theresiahof – ´s-Heerenhoek

Zaterdag 17 maart komen vijf vrijwilligers helpen bij het maken van twee verrijdbare plantentafels. Tevens gaan twee vrijwilligers samen met de bewoners een lunch bereiden. Alle deelnemers nuttigen deze lunch gezamenlijk in het restaurant.

De Zwake – ´s-Gravenpolder

Vrijdag 16 maart komen zes vrijwilligers van Stichting Mooi Zeeland in kledingdracht koffie drinken met de bewoners en samen een lunch bereiden.

Het bereiden van de lunch vindt plaats op de groepswoningen. Rond 12.00uur gaan ze naar de multifunctionele ruimte De Babbelaar om van deze lunch te genieten.

De Molenhof – Zaamslag

Vrijdag 16 maart komen kinderen van de bovenbouw van basisschool De Irisschool een gezellige middag verzorgen. DeMolenhof zorgt voor koffie en limonade met iets lekkers erbij en jong en oud gaan samen zingen

Simnia – Domburg

Op vrijdag 16 maart helpen vrijwilligers van de gemeente Veere bij de grote spelletjesochtend van de cliënten. De spelletjesochtend is geliefd bij de cliënten in Domburg. Op zaterdag 17 maart komen vrijwilligers van de gemeente wafels bakken tijdens de boekenmarkt.

Ter Schorre – Terneuzen

Op vrijdag 16 maart gaan diverse vrijwilligers met cliënten naar de kinderboerderij. De bewoners vinden het heel leuk om de kinderboerderij te bezoeken en met elkaar een gezellig uitstapje te maken. Vrijwilligers maken het mogelijk om de rolstoelafhankelijke bewoners een mooie dag te bezorgen.

Lees ook:NL Doet: Ook Ter Valcke doet mee!
Lees ook:NL Doet: Vrijwilligers gezocht in zorglocaties!
Lees ook:NL Doet bij SVRZ
Lees ook:SRVZ doet mee aan NL Doet!
Lees ook:Jong & oud aan de pannenkoeken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>