Nazomerfestival opent in Vlissingse Machinefabriek!


VLISSINGEN – De openingsvoorstelling van het Zeeland Nazomerfestival is dinsdag 21 augustus in de Vlissingse Machinefabriek. De premièrevoorstelling van ‘Conny Janssen danst’ zal tijdens het festival negen keer op deze locatie gespeeld worden!

Het Zeeland Nazomerfestival brengt theater en dans op verrassende locaties in de open lucht en in bijzondere gebouwen, verspreid over Zeeland. De Machinefabriek op het Vlissingse Scheldekwartier is één van deze locaties.
Conny Janssen behoort tot de top van de Nederlandse danswereld en is onder andere bekend als choreografe voor moderne dans bij het populaire televisieprogramma ‘So you think you can dance’.

De gemeente Vlissingen is blij met deze opening van het Zeeland Nazomerfestival in Vlissingen. Het evenement past bij Vlissingen als festivalstad.

Daarnaast sluit de Machinefabriek, als eenmalige locatie voor het Zeeland Nazomerfestival aan, op de ontwikkelingsvisie Scheldekwartier. Hierin wordt het belang van tijdelijk gebruik van industrieel erfgoed op het terrein, voor de promotie van het Scheldekwartier benadrukt.

Om de dansvoorstelling plaats te kunnen laten vinden, wordt het reeds geplande onderhoud aan de Machinefabriek (wind- en waterdicht maken) door de gemeente nog voor de zomer uitgevoerd. Daarnaast worden de vereiste veiligheidsvoorzieningen voor het publiek aangebracht.

Lees ook:Vlissingse machinefabriek verder als tijdelijke pretfabriek!
Lees ook:Zomertip (13): Zeeland Nazomerfestival
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival
Lees ook:Units voor studenten op terrein Scheldekwartier Vlissingen!
Lees ook:Restauratie schouw in Vlissingse Machinefabriek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>