Delta zet 30 kinderen in het zonnetje tijdens NL Doet!


KAMPERLAND – Tijdens de landelijke vrijwilligersactie NL Doet, vandaag, zaterdag 17 maart, worden 30 kinderen van de Gors-locaties ‘De Cirkel’, ‘kind aan huis’ en ‘De Tiende’ in de leeftijd van 3 tot 18 jaar door energiebedrijf DELTA in het zonnetje gezet in Kamperland.

De kinderen hebben een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. 37 medewerkers van DELTA, waaronder CEO Frank Verhagen, gaan er voor de kinderen een onvergetelijke dag van maken in de ZeelandNet Studio.

Programma

10.30 – 11.00 uur: Ontvangst kinderen (met ouders)
11.00 – 15.30 uur: Programma voor de kinderen. Met onder meer: clowns, springkussens, snoozle ruimte, carrousel, speeltuintje. Ook is Brandweergroep Kamperland met een brandweervoertuig aanwezig.
5.30 – 16.30 uur: Feestelijke afsluiting met ouders en broertjes/zusjes onder begeleiding van de band “Den Bergmuzikanten”.

Als publieke onderneming – in handen van provincie en gemeenten – laat DELTA zich graag van zijn Zeeuwse kant zien. Deze vrijwilligersactie is één van de maatschappelijke projecten die DELTA doet voor Zeeland.

Lees ook:Kerstcadeau van Blog Online!
Lees ook:Info-avond rondom Kamperland!
Lees ook:Rondom Kamperland
Lees ook:Open dag groepswoningen Alexiaplein Kamperland!
Lees ook:Nieuwe Vlissingse speeltuin!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>