Ad Koppejan boos over natuurambtenaren vanwege Hedwigedrama!


ZOUTELANDE – Tweede Kamerlid Ad Koppejan (CDA) uit Zoutelande vindt dat ambtenaren te vaak de natuurbelangen behartigen en veel beslissingen nemen die bestuurders zouden moeten nemen. Dit is zijn stelling nu er meer en meer sprake is van een Hedwigedrama!

Koppejan vindt dat de strijd die hij voerde voor behoud van de Hedwigepolder eveneens een strijd is geweest tegen het ambtelijk establishment. De Hedwigepolder staat voor hem symbool voor een discussie over wie het voor het zeggen heeft. Er was volgens Koppejan sprake van regentesk handelen waardoor de politiek ver is komen te staan van de burgers. Hij is bovendien van mening dat het Westerscheldeverdrag tot stand kwam zonder Zeeuwse inspraak. Een gewaagde uitspraak omdat de PVV juist een referendum wil over Nederlands meest besproken polder. En dat is nou net de partij waarvan Koppejan wellicht slapeloze nachten heeft. Hij vindt het maar niks dat de PVV als gedoogpartij actief is. Overigens zijn er nogal wat Zeeuwen die vinden dat Koppejan zich te snel heeft neergelegd bij het recente alternatief van staatssecretaris Bleker om de Hedwige “slechts” deels te ontpolderen.

Lees ook:Ad Koppejan vs Kabouter Plop in Hedwige-soap!
Lees ook:Ad Koppejan niet loslippig na CDA beraad
Lees ook:Dwarsligger Ad Koppejan mogelijk toch overstag tijdens CDA congres
Lees ook:Snotterende Ad Koppejan noodgedwongen jaar terug in de tijd door Mauro!
Lees ook:Géén plaats voor Ad Koppejan op CDA-lijst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>