Citroën City Beach Tour in Middelburg!


MIDDELBURG – Het landelijke evenement de Citroën City Beach Tour is van vrijdag 22 tot en met dinsdag 26 juni in Middelburg. Vijf dagen lang vormt de onder een laag zand bedolven Markt het gezellige stranddecor van sport en spel voor jong en oud.

Middelburgse inwoners, ondernemers, scholen en sportverenigingen worden actief betrokken bij de City Beach Tour die bezoekers gratis kennis laat maken met verschillende beachsporten. Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met organisator GO Marketing, gemeente Middelburg, provincie Zeeland en lokale sportverenigingen, horeca, scholen en ondernemers.
Het evenement combineert activiteiten voor een groot en breed publiek met aantrekkelijke topsport van (inter)nationaal niveau. Op zaterdag is bijvoorbeeld overdag de Eredivisie van de KNVB Beach Soccer te gast. Het team Beach Soccer Zeeland speelt hierin een hoofdrol. Zaterdagavond vindt het Challenger Open Beach Tennis Toernooi plaats.

Middelburg in Beweging

Een hoogtepunt van de City Beach Tour wordt ook het Jeugd Beach Soccer Toernooi op dinsdag 26 juni. Daarvoor kan iedereen van 12 tot en met 18 jaar zich vanaf nu gratis inschrijven op http://www.citroencitybeachtour.nl/. Behalve voetbal en tennis staan verder ook beach rugby, beach handball en beach volleyball op het programma. Daarnaast is er plaats voor dans en verschillende spelen. De avontuurlijke bezoeker kan zich uitleven op de Citroën Klimmuur die op de Markt verrijst.

Naast het spektakel en de zomerse verstrooiing die de City Beach Tour Middelburg brengt, sluit het evenement perfect aan bij het streven van de gemeente om Middelburgers in beweging te krijgen en zo overgewicht tegen te gaan.

Volg de City Beach Tour ook op twitter @CityBeachTour

Lees ook:Beach Soccer-veld aanvulling op sportinfrastructuur!
Lees ook:Beachsoccer Brouwersdam!
Lees ook:Beachsoccer Brouwersdam!
Lees ook:Winnaars Skills for Life Tour!
Lees ook:Activiteiten meivakantie voor Middelburgse jeugd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>