Dode na ongeluk Sluiskil!


SLUISKIL – Bij een auto-ongeluk in Sluiskil is dinsdagochtend een vrouw (49) uit de gemeente Hulst om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde op de Tractaatweg. Een vrachtauto reed over de Tractaatweg. Deze wagen kwam van het bedrijf Dow Chemicals. Uit tegenovergestelde richting kwam een personenauto aanrijden. Deze raakte door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en reed frontaal tegen de vrachtwagen aan. Hierbij kwam de bestuurster van de personenauto om het leven. De bestuurster was een vrouw van 49 jaar oud. Zij was afkomstig uit de gemeente Hulst.

Als gevolg van het ongeval was de Tractaatweg sinds 09.35 uur afgesloten voor alle verkeer. Door Rijkswaterstaat is een omleiding geregeld. Verkeer richting België wordt aangeraden via de N252 te rijden. Dit staat aangegeven bij de Westerscheldetunnel.
Door de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer is de vrachtwagen grondig geïnspecteerd, hij heeft geconcludeerd dat er geen gevaar was voor de omgeving. Aan de tank die op de oplegger ligt is verder geen schade.
De 47-jarige chauffeur van de vrachtauto, afkomstig uit het Belgische Kapellen, is overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen over het gebeurde.

Door de politie is ter plekke onderzoek gedaan. Medewerkers van het verkeersongevallen analyseteam waren ter plaatse, evenals de technische recherche. Voor de afzetting van de weg werden we geassisteerd door medewerkers van de Koninklijke Marechaussee. De brandweer was ter plaatse om het wegdek te reinigen.

Inmiddels zijn de voertuigen die bij het ongeval betrokken waren door een takelbedrijf weggesleept. Het onderzoek ter plaatse is afgerond en de brandweer heeft het wegdek schoongemaakt.

Lees ook:Dode bij ongeluk Sluiskil!
Lees ook:Auto crasht met vrachtwagen: 3 gewonden!
Lees ook:Dodelijk verkeersongeval
Lees ook:Eenzijdig ongeval: twee gewonden!
Lees ook:Vrachtwagen crasht met auto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>