Herdenkingen Watersnoodramp!


STAVENISSE – Tijdens twee herdenkingsbijeenkomsten vrijdag 1 februari wordt in Stavenisse en Sint Philipsland de Waternoodramp 1953 herdacht. Tijdens allebei de herdenkingen is er een stille tocht. Vanwege de stille tochten zijn ’s ochtends in Stavenisse en ’s middags in Sint Philipsland enkele straten tijdelijk afgesloten.

In Stavenisse is van 10.00 uur tot 12.15 uur de Stoofdijk vanaf dorpshuis De Stove, de Voorstraat, het Van der Lek de Clerqplein en de Poststraat tot de kruising met de Julianastraat afgesloten. Dit in verband met de veiligheid van deelnemers aan de stille tocht en de kranslegging na afloop van de bijeenkomst.

Sint Philipsland

In Sint Philipsland zijn tussen 14.30 uur tot ongeveer 16.30 uur ook enkele wegen afgesloten. Ook hier vindt er een stille tocht plaats en wordt er na de tocht herdacht bij de gedenksteen aan de Kerkring. De wegen die kort afgesloten worden, zijn de Mosselkreekstraat, Schoolstraat, Wilhelminastraat en Kerkring.

Begrip

Het gemeentebestuur en de organisatoren van de herdenkingsbijeenkomsten vragen uw medewerking en begrip voor deze situatie zodat iedereen terug kan kijken op een mooie herdenkingsbijeenkomst.

Lees ook:Twee herdenkingen Watersnoodramp 1953!
Lees ook:500 mensen bij stille tocht vermoorde Dennis (19)!
Lees ook:Kunstwerk “Zuudwest” in Sint Philipsland tijdelijk van zijn plaats!
Lees ook:Werkzaamheden Kapelle!
Lees ook:Stille tocht na Nieuwdorpse moord!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>