Multiculturele markt Dauwendaele!

Markt
MIDDELBURG – In het Middelburgse winkelcentrum Dauwendaele is zaterdag 11 mei een multiculturele markt. Een werkgroep van bewoners, organisaties en ondernemers verzorgen dit evenement met als doel een positieve aanzet te geven aan de onderlinge verhoudingen in Dauwendaele. Daarnaast wil de groep het winkelcentrum neerzetten als het sociale hart van de wijk.

Dauwendaele is een wijk waarin verschillende werelden elkaar ontmoeten. Diverse culturen hebben hun thuis gevonden in deze wijk. Bezoekers kunnen ervaren hoe mooi en waardevol deze diversiteit in Dauwendaele kan zijn. De ontmoetingsdag biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier de gastvrijheid van de verschillende culturen te ontdekken. De multiculturele markt wordt om 11.00 uur geopend door wethouder Ed de Graaf.

Deze dag wordt ingevuld met een cultuurshow waarbij de historische Zeeuwse klederdracht niet ontbreekt. Kinderen kunnen spelen in een groot ballenbad of een balletje trappen in de pannakooi. De jeugd kan meedoen aan een workshop rappen die wordt gegeven vanaf 10.00 uur. De resultaten hiervan worden vanaf 14.00 uur gepresenteerd. Ook de diverse wijkorganisaties zullen zich op deze markt presenteren.

De werkgroep wil in de toekomst meerdere evenementen gaan verzorgen die de samenhang van de wijk kunnen bevorderen

Lees ook:Wijkfeest met Circus Bolo: Sprankelend Dauwendaele!
Lees ook:Wijkfeest Dauwendaele!
Lees ook:Nieuw winkelcentrum Dauwendaele!
Lees ook:Multiculturele dag in woonzorgcentrum Fonteyne!
Lees ook:Multiculturele proeverij in SVRZ locatie Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>