Uitspraak Raad van State nadeelcompensatie Fonteyne: aanvullend onderzoek doen!

vlissingen2
VLISSINGEN – De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft woensdag 22 mei een tussenuitspraak gedaan op verzoeken om vergoeding van planschade en nadeel als gevolg van het project Fonteyne in de binnenstad van Vlissingen.

In de zaak van De Bard Art & Music van H. Postma lag er een besluit van 24 juni 2010 van het college van B&W van Vlissingen om geen nadeelcompensatie toe te kennen. De Raad van State heeft het college van B&W nu opdracht gegeven het besluit nader te motiveren of een nieuw besluit te nemen. Het college moet onderzoeken of, en zo ja in welke omvang de heer Postma schade heeft geleden als gevolg van de werkzaamheden en in hoeverre een eventueel nadeel voor een vergoeding in aanmerking komt. Dit betekent dat het college de zaak opnieuw moet onderzoeken.

Het college van B&W krijgt van de Raad van State twintig weken om te voldoen aan deze tussenuitspraak. In de einduitspraak zal worden beslist over de proceskosten en de vergoeding van het betaalde griffierecht.

Lees ook:Pgb krijgt wettelijke grondslag in de Zorgverzekeringswet!
Lees ook:Horeca-exploitant veerboten kan fluiten naar schadevergoeding
Lees ook:RvS: Decathlon naar ZEP!
Lees ook:Raad van State: over en uit voor coffeeshop Roxy
Lees ook:PVV: “Uitspraak Hedwigepolder teleurstellend!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>