PvdA bespeurt nog steeds overlast in Vlissings Middengebied!

overlast jeugd
VLISSINGEN – De aanwezigheid van hangjongeren, problemen vanwege buitenlandse jongeren met drugs, het niet opruimen van troep en zwerfvuil, te weinig speelgelegenheid en parkeerproblematiek. Deze zaken bespeurden gemeenteraadsleden van de lokale Partij van de Arbeid (PvdA) onlangs tijdens een werkbezoek aan de Vlissingse Leeghwaterstraat, Ravesteijnplein. Nieuwe Bonedijkestraat, Hogeweg en Salvador Dalistraat.

Dat spreekt geluiden tegen dat het juist rustiger is geworden in dit deel van het Vlissingse Middengebied. De PvdA ziet ook positieve zaken, zoals verschillende opgeknapte woningen in genoemde straten en mensen wonen er toch graag in de buurt van de Lidl en brede school. De PvdA gaat de uitkomst van het eigen onderzoek toelichten op woensdag 5 juni. Dat gebeurt in ‘t Hof van Thee en Leut, aan de Minister Lelystraat 4. Aanvang 19.30 uur.

Lees ook:Burendag ook in Vlissingse Middengebied!
Lees ook:Ook Burendag in Vlissings Middengebied!
Lees ook:Toch weer overlast in Bloemenlaan e.o. Vlissingen
Lees ook:Vlissings Middengebied moet veiliger, maar de smijtstenen liggen klaar!
Lees ook:De Plek…..(34): Bonedijkebuurt, Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>