Arrestatie na conflict op camping!

politie in de boeien
HOEK – Op een camping in Hoek vond afgelopen zondag rond 16.30 een conflict plaats tussen een man en drie vrouwen.

Terwijl drie vrouwen over de camping liepen reed er achter hun een auto die in hun ogen te hard reed. Eén van de vrouwen, een 41-jarige vrouw uit Etten-Leur, gebaarde dat de bestuurder van de auto langzamer moest rijden en gaf een klapje op de kofferbak van de auto. Hierop stopte de auto. Een andere vrouw van het drietal, 21 jaar uit Etten-Leur, wilde de bestuurder aanspreken op zijn rijgedrag op een camping waar ook kleine kinderen liepen.

Een 53-jarige man uit Groningen die op de bijrijderstoel zat gaf al zittend in de auto een klap richting deze vrouw. Vervolgens stapte hij uit begon de vrouw te schoppen en te slaan. De 41-jarige vrouw sprong tussenbeide en kreeg ook klappen en schoppen van de man. De derde vrouw 32 jaar uit Etten-Leur sprong ook tussenbeide en kreeg de boel gesust. De man stapte terug in zijn auto. Op dat moment gaf de 21-jarige vrouw een schop tegen de auto welke daardoor beschadigd raakte. De man stapte vervolgens weer uit en begon direct weer de drie vrouwen te schoppen en te slaan. Hierop kwam een 23-jarige man uit Maldegem, een gast op de camping, tussenbeiden en werd de boel gesust.

De 41-jarige en 21-jarige vrouw hebben aangifte gedaan tegen de 53-jarige man. De 53-jarige man is aangehouden voor mishandeling. Hij is inmiddels weer heengezonden. De 21-jarige vrouw heeft zich vanwege de opgelopen klappen laten behandelen. De 53-jarige man heeft aangifte gedaan van vernieling van zijn auto.

Lees ook:Mishandeling Renesse: 2 arrestaties!
Lees ook:Belgische vrouw slaat verkeersregelaar!
Lees ook:Aangifte via 3D-aangifteloket!
Lees ook:Tafel en stoelen van terras gestolen!
Lees ook:Crash op de A58!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>