Zeeland op scherp tijdens klassieker AJAX-Feyenoord! (Eindstand 2-1)

ajax logo blog
MIDDELBURG – Ook in Zeeland is vandaag, zondag 18 augustus, vanaf 12.30 uur de spanning te snijden tijdens de klassieker AJAX-Feyenoord.

Je zou denken, de spanning loopt op in Amsterdam en Rotterdam, dus in Noord- en Zuid-Holland, maar de Zeeuwen zijn verdeeld. Vanwege het ontbreken van eigen betaald voetbal zijn er veel Feyenoord-aanhangers, maar het aantal AJAX-fans is de afgelopen periode sterk gegroeid. Wellicht ook te danken aan het feit dat de Amsterdammers drie jaar op een rij landskampioen zijn geworden. En wie wil er niet bij de winnaar horen? Op straat wordt er veel over gepraat, maar wat betreft voorspellingen zijn de Zeeuwen zuunig. En het is bekend dat AJAX vaak niet op z’n best is bij een “vroege wedstrijd” zoals vandaag. Maar de echte fans zeggen dat dit vandaag geen rol speelt en gaan zonder twijfelen voor de winst. De wedstrijd is in de Amsterdam ArenA en FoxSports zendt het op de televisie uit. En dan gaat ook Zeeland op scherp…..

Eindstand AJAX-Feyenoord 2-1

Lees ook:Spanning om AJAX – Feyenoord!
Lees ook:Ajax-Feyenoord nadert en de spanning stijgt
Lees ook:AJAX wint klassieker!
Lees ook:Toch geen kampioensfeest voor Feyenoord?
Lees ook:Zeeuwse spanning om Hollandse klassieker: Feyenoord-AJAX * Eindstand: 1-1!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>