Nieuwjaars koffieuurtje!

koffietest 1
ZONNEMAIRE – Proeflokaal d’ Ouwe Smisse houdt vandaag, maandag 6 Januari vanaf 11.00 uur een Nieuwjaars koffieuurtje. Bedoeld voor de inwoners van Zonnemaire, een buurt-treffen voor een gezellig gesprek en om te genieten van wat winterse gezelligheid. Er wordt een kopje koffie geserveerd. Mede buurtbewoners bakken een lekkere taart voor bij de koffie.

Bent u woonachtig in Zonnemaire kom dan gezellig langs voor een kopje koffie met zelfgemaakt gebak. Neem gerust uw buurvrouw of buurman mee. Zij bieden u een paar gezellige uren met verhalen uit de koffer en een muzikaal jazz intermezzo.
Hapje en een drankje onder het genot van een liedje.

Een woordvoerder: “Dit is de eerste keer dat wij op deze manier iets doen voor de buurt. Wellicht voor herhaling vatbaar… Daarom nodigen wij ook een aantal vrijwilligers uit, die met hen in gesprek gaan, om te horen wat zij leuk vinden om te doen. Zo kunnen we daar bij een eventuele volgende activiteit rekening mee houden.”

Lees ook:Mantelzorgers bijeen
Lees ook:Cappuccinotest 20: Dikke voldoende bij Smits in Wemeldinge!
Lees ook:Vlissingse Nieuwjaarsreceptie!
Lees ook:Goedemorgen! Kopje thee?
Lees ook:Rommel na het vuurwerk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>