Inpassingsplan Marinierskazerne!

vlissingen2
VLISSINGEN – Provincie Zeeland licht woensdag 5 februari van 16.00 tot 20.00 uur het ontwerp inpassingsplan Marinierskazerne Vlissingen toe. Belangstellenden kunnen natuurlijk ook vragen stellen. De inloopbijeenkomst vindt plaats van 16.00 tot 20.00 uur in het dorpshuis Ons Dorpsleven, Dorpsstraat 22-24 in Ritthem.

Het ontwerp inpassingsplan Marinierskazerne Vlissingen ligt met bijgehorende stukken van 30 januari tot en met 12 maart 2014 ter inzage. De stukken zijn tijdens openingstijden in te zien in het stadhuis te Vlissingen aan de Paul Krugerstraat 1 en bij de Provincie aan de Abdij 6 te Middelburg. Digitaal zijn de stukken in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zeeland.nl.

In de zes weken waarin de stukken ter inzage liggen, kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerp inpassingsplan schriftelijk of mondeling indienen bij Provinciale Staten.

Meer informatie: www.marinierskazernevlissingen.nl

Lees ook:Marinierskazerne Vlissingen!
Lees ook:Inloopbijeenkomst Marinierskazerne!
Lees ook:Komst marinierskazerne!
Lees ook:Bouw Marinierskazerne dichterbij!
Lees ook:Ontwerpbestemmingsplan Zierikzee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>