Open dag ADRZ!

ziekenhuis walcheren
VLISSINGEN / GOES – De locaties van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes en Vlissingen doen op 15 maart van 10.00 tot 16.00 uur mee aan de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Langs speciaal uitgezette routes kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen. Het thema is ‘ADRZ in beweging’ en daar spelen in Goes onder andere de fysiotherapie en cardiologie op in. In Vlissingen behoren het diabetes loopproject, het sportspreekuur en het ouderdomspak van geriatrie tot de publiekstrekkers.

Vorig jaar trok de Open Dag van het ADRZ ruim 1800 bezoekers. In beide locaties presenteert de afdeling oncologie dit jaar een speciaal programma. In Goes toont een ganzenbordspel hoe het zorgpad van de kankerpatiënt eruitziet en in Vlissingen is aandacht voor het landelijk onderzoek naar darmkanker. In Goes zijn de Spoed Eisende Hulp en de Acute Opname Afdeling indrukwekkend om te zien en in Vlissingen kan een kijkje worden genomen bij de afdeling Nucleaire Geneeskunde.
Bij de polikliniek voor jeugd en alcohol in Goes kunnen bezoekers met een speciale bril een parcours lopen om het effect van dronkenschap te ervaren. Voor de kleintjes zijn er tijdens de Open Dag een poppendokter en een kinderspeurtocht. Voor jongeren wordt informatie gegeven over werken en opleidingen in de zorg.
Een overzicht van alle activiteiten van de Open Dag staat op de website van het ziekenhuis: www.adrz.nl.

Lees ook:Open dag ADRZ: 1400 bezoekers!
Lees ook:Open dag zorg zaterdag bij ADRZ!
Lees ook:Ook open dag op alcoholpoli van ADRZ Goes!
Lees ook:ADRZ houdt open dag!
Lees ook:Open dag ADRZ

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>