Cinema Middelburg met Movies that Matter on tour: Night of Silence!

Night of Silence (2012)  blog

MIDDELBURG - Cinema Middelburg introduceert het Movies that Matter programma. Dinsdag 22 april om 20.00 uur met de film Night of Silence (2012) van regisseur Reis Celik.

Rob Emkes zal de film inleiden. Hij is kenner van het Midden Oosten.In een afgelegen deel van Turkije vindt een traditionele trouwerij plaats. Een piepjong, prachtig tienermeisje krijgt gouden armbanden omgehangen alvorens ze naar haar nieuwe huis wordt gebracht. Daar neemt haar moeder afscheid en drukt haar op het hart goed te zijn voor haar man. Angstig wacht de jonge bruid af wat de huwelijksnacht haar zal brengen. Wanneer ze haar toekomstige echtgenoot ontmoet, ziet ze dat hij oud genoeg is om haar opa te kunnen zijn. Al snel blijkt dat ook hij weinig keuze heeft gehad. Het huwelijk is gearrangeerd om een bloedvete tussen twee families te beëindigen. De twee zijn tot elkaar veroordeeld.

Duur: 92 minuten, Engels ondertiteld

Lees ook:Cinema Middelburg presenteert ‘Zeeuwse’ voorfilm ‘Date’!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: 3 Coeurs!
Lees ook:Movies that Matter on tour bij Cinema Middelburg: Difret!
Lees ook:Zomerreprises bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Kedi en veel meer bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>