Nieuwbouw Middelburg!

nieuwbouw

MIDDELBURG – Op Walcheren zijn complete woonwijken nog niet afgebouwd, maar dat houdt Middelburg niet tegen om huizen neer te zetten. De gemeente is voornemens om een uitbreiding van de bestaande woonwijk Hazenburg te realiseren. Deze uitbreiding is opgenomen in de Middelburgse Kwaliteitsatlas. Voor het gebied ten westen van Brakenburg en ten noorden van Hazenburg, is een visie gemaakt die tijdens de informatieavond van 13 november 2013 gepresenteerd is.

Graag nodigen wij u uit voor een informatieavond over Hazenburg 2. Tijdens deze avond laten we u zien hoe we alle verkregen informatie hebben verwerkt tot een definitief ontwerp en hoe dit als basis dient voor het bestemmingsplan. Ook vertellen wij u meer over de verdere procedure. Wethouder Johan Aalberts is hierbij aanwezig.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 juni om 19.30 uur  in de raadzaal van het stadskantoor in Middelburg (ingang kant benzinestation). De deuren staan open om 19.15 uur. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Erwin Veldman: [email protected].

Lees ook:Start bouw nieuwe reeks woningen Hazenburg II!
Lees ook:Verbreding Tractaatweg in Axel!
Lees ook:Actieplan Middelburg!
Lees ook:Verkoop Hazenburg 2 Arnemuiden start!
Lees ook:Wijziging ontwerp Vlissingse Burgemeester Stemerdinglaan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>