Weekeindafsluiting N62!

werk in uitvoering blog

SLUISKIL – Vanwege de komst van de nieuwe Sluiskiltunnel bij Sluiskil zijn er ook wegwerkzaamheden nodig. Van vrijdag 5 september 20.00 uur tot maandag 8 september 05.00 uur is een deel van de Tractaatweg afgesloten voor het verkeer. Het betreft het wegvak vanaf de aansluiting met de N61 bij Terneuzen tot de aansluiting van de N686 (Buthdijk) bij Axel.

Tijdens deze afsluitingen wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de N683 (Oostpoortweg), de N252 (Westkade) en de N61 (Hoofdweg). De omleidingen worden door middel van gele borden aangegeven.

Lokaal verkeer tussen Terneuzen en Axel wordt omgeleid via de Koegorsstraat. Op de Koegorsstraat wordt tussen de Industrieweg en de Spuikreekweg een verbod voor fietsers ingesteld. De fietsers worden omgeleid via de Graaf Jansdijk (Schapenbout). Op de Graaf Jansdijk geldt tijdens genoemde periodes een inrijverbod voor snelverkeer (met uitzondering van bestemmingsverkeer).

Op de Spuiweg (N61 – Spui – Margrette – Axel) worden geen aanvullende verkeersmaatregelen getroffen.

De afsluiting is noodzakelijk om werkzaamheden uit te voeren om het nieuwe wegtracé van de N62, de weg naar de Sluiskiltunnel, aan te sluiten op de bestaande Tractaatweg.

Tussen 8 september en 17 oktober rijdt het verkeer nog over het bestaande tracé van de Tractaatweg. Van vrijdag 17 oktober 20.00 uur tot maandag 20 oktober 05.00 uur wordt dit wegvak nogmaals afgesloten. Vanaf 20 oktober rijdt het verkeer dan over het nieuwe tracé via de twee nieuw aan te leggen rotondes en de onderdoorgang van het viaduct. De ingebruikname van de weg over het viaduct is gekoppeld aan de opening van de tunnel, naar verwachting eind mei 2015.

Meer informatie
Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de Sluiskiltunnel (BV KKS), telefoon 0800 – 8122 of per e-mail [email protected].

 

Lees ook:Weekendafsluiting Tractaatweg!
Lees ook:Viaduct voor nieuwe Sluiskiltunnel!
Lees ook:Wegwerkzaamheden voor Sluiskiltunnel!
Lees ook:Nieuwe weg naar Sluiskiltunnel open!
Lees ook:Verkeer over dak Sluiskiltunnel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>