Symposium Noord-Beveland!

noord-beveland

KORTGENE – De gemeenteraad van Noord-Beveland houdt vrijdag 26 september zijn  jaarlijks symposium. Dit jaar wordt het symposium voor de 8e maal gehouden.

We hebben voor een zeer aansprekend thema gekozen: ”Gemeenten op weg naar 2020: wat verdient aandacht?”. De spreker is Prof. dr. A.F.A. Korsten, honorair hoogleraar bestuurskunde van de lagere overheden aan de Universiteit Maastricht en emeritus hoogleraar bestuurskunde aan de Open Universiteit. Professor Arno Korsten is een autoriteit op het gebied van het lokale politiek bestuur, was links en rechts informateur en probleemoplosser en trad ook op als adviseur op regeringsniveau. Zie de site: www.arnokorsten.nl. Het belooft een interessante en leerzame middag te worden.

Het symposium wordt gehouden in Dorpshuis ”De Pompweie” Bernhardstraat 2A, 4484 AN  Kortgene. De aanvang is om 14.00 uur. Na afloop, gepland zo rond de klok van 16.00 uur, kan er nog gezellig worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.
Uitnodigingen worden verzonden aan Zeeuwse bestuurders, ambtenaren, maatschappelijke instellingen en andere belangstellenden.

Aanmelden

Wij hopen u op 26 september aanstaande te mogen verwelkomen. Om organisatorische reden is het gewenst, dat u uw aanwezigheid kenbaar maakt via het volgende e-mail adres: [email protected]  of telefonisch: 0113 377312. Gezien het beperkt aantal plaatsen zal reservering plaatsvinden aan de hand van de datum van de aanmelding.

Lees ook:Symposium Noord-Beveland!
Lees ook:Symposium Noord-Beveland!
Lees ook:Symposium gemeenteraad Noord-Beveland!
Lees ook:Noord-Beveland schoon!
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie gemeente Noord-Beveland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>