Geen aanvraag Kerstcircus Vlissingen!

groot kerstcircus zeeland

VLISSINGEN – Het is de vraag of Vlissingen dit jaar wederom het Groot Kerstcircus Zeeland binnen de stadsgrenzen krijgt. “Wij hebben nog geen aanvraag binnen voor een circus in Vlissingen”, meldt een gemeentewoordvoerder woensdag.

Het circus werd afgelopen jaren verzorgd doort Alberto Althoff en zijn team. En stond prominent bij het centrum. Op een parkleerterrein bij de Scheldestraat. Juist op de plek waar de tent en de wagens stonden zijn zeer recent werkzaamheden gestart. Eerder moest Althoff met zijn circus op een terrein bij het treinstation staan, maar dat is ver van het centrum. En hij heeft eerder al aan mij laten weten niet weg te zijn van die locatie. De plek bij de Scheldestraat vond hij een goede. Vlissingen zat een paar jaar geleden wat het centrum betreft in de problemen. En om de boel op te vrolijken, werden er allerlei winterse activiteiten verzonnen. Het Groot Kerstcircus Zeeland mocht daarom zo dicht in het centrum staan.

De show van 2013:

 

Lees ook:Einde Groot Kerstcircus Zeeland?
Lees ook:Moet Zeeland dit jaar het Groot Kerstcircus missen?
Lees ook:Zeeuws Kerstcircusleverancier Althoff toert na failissement met circus Renaissance!
Lees ook:Crew Groot Kerstcircus Zeeland naar Limburg!
Lees ook:Website Groot Kerstcircus Zeeland weer bereikbaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>