Kwaliteitsonderzoek Publiekszaken!

vlissingen

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen wil de inwoners graag actief betrekken bij het verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening.

Kwaliteitsonderzoek

Zo vindt er deze periode een onderzoek plaats over de dienstverlening van de afdeling Publiekszaken. Een medewerker van de afdeling Publiekszaken is in vele gevallen de eerste persoon die u te woord staat als u contact opneemt met de gemeente.
Centraal staat de vraag in welke mate de dienstverlening van de afdeling Publiekszaken aansluit op uw wensen en behoeften. Uw antwoorden stelt de gemeente in staat u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wilt u de vragenlijst liever op papier invullen? In de hal van het stadhuis kunt u de vragenlijst ook handmatig invullen of meenemen. Uw privacy wordt vanzelfsprekend volledig gerespecteerd en de gegevens zullen ook alleen voor dit onderzoek worden gebruikt.

Lees ook:Vlissingse Publiekszaken alleen nog op afspraak
Lees ook:Burgerpeiling
Lees ook:Enquête informatiebehoeften!
Lees ook:Vragenlijst jongeren!
Lees ook:Verlenging onderzoek Sportdeelname!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>