Zeeland naar InfraTech!

provincie zeeland 1

MIDDELBURG / ROTTERDAM – De GWW-sector (Grond-, Weg- en Waterbouw) verzamelt zich tot en met vijdag 23 januari  zich op de vakbeurs InfraTech in Ahoy Rotterdam. De InfraTech is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de infrastructuur in Nederland. Ook Provincie Zeeland is daar vertegenwoordigd.

De beursvloer van InfraTech is onderverdeeld in vier thema’s, die de verschillende sectoren binnen de infrastructuur weergeven. Alle thema’s hebben een eigen plaats op de beursvloer, zodat opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar gemakkelijk kunnen vinden.

Bent u benieuwd naar onze werken? Neem dan een kijkje op de Provincieboulevard, standnummer 1.413 in Ahoy Rotterdam. Naast een breed aanbod van exposanten kunt u er ook kennis opdoen en uitwisselen.

Professionals die werkzaam zijn in de infrasector kunnen zich via de website www.infratech.nlregistreren voor een gratis bezoek aan InfraTech 2015.

Lees ook:Infratech!
Lees ook:Open Dag ADRZ
Lees ook:Beursvloer Zeeland!
Lees ook:Praat mee over uw zorg en welzijn!
Lees ook:Praat mee over uw zorg en welzijn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>