Enquête voormalige bouwput!

vraagteken 2

MIDDELBURG – “De bouwput aan de Middelburgse Zuidsingel is inmiddels gevuld met zand en u mag meedenken hoe we de ruimte verder gaan inrichten”, aldus een woordvoerder vann de gemeente Middelburg:. “Heeft u ideeën? Vult u de enquête dan in.

Op dit moment is Heijmans bezig met de afwerking van de put. Binnenkort wordt het gras ingezaaid. In overleg met de omwonenden kan de bouwput worden ingericht. Heijmans is en blijft eigenaar van de put en geeft deze tijdelijk aan de gemeente in bruikleen. Heijmans blijft verantwoordelijk voor de veiligheid van de constructie. De gemeente wordt verantwoordelijk voor het openbaar gebruik van de put en moet de locatie in onbeschadigde staat terugleveren aan Heijmans op het moment er alsnog gebouwd wordt.

Enquête

De gemeente wil in overleg met omwonenden de tijdelijke invulling van de ruimte bedenken. Hiervoor is een enquête uitgezet die in de directe omgeving van de bouwput huis-aan-huis wordt verspreid. Ook andere belangstellenden mogen deze enquête hier online invullen. Invullen kan tot en met 10 mei. Daarna wordt met een klankbordgroep een selectie gemaakt. Mensen kunnen zich voor de klankbordgroep aanmelden via [email protected] of via ons algemene nummer 140118, er zijn nog enkele plekken vrij.

Heeft u vragen over de enquête dan kunt u die stellen bij Christine Reule (0118)675782. Heeft u vragen over de werkzaamheden, dan kunt u terecht bij bouwbedrijf Heijmans. Tijdens kantooruren bereikbaar via het nummer 073-5431111. Buiten kantoortijden of bij calamiteiten kunt u bellen met nummer 06-22917772. ”

Zie ook:

Lees ook:Uitkomsten enquête bouwput!
Lees ook:Tijdelijke inrichting Zuidsingel!
Lees ook:Bouwput Middelburg!
Lees ook:Enquête recreatieve wandelaars en fietsers
Lees ook:Enquête informatiebehoeften Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>