Aanvullend ouderenvervoer stopt!

veere logo blog

DOMBURG - De gemeenten op Walcheren hebben besloten om per 1 september te stoppen met het aanvullend ouderenvervoer. Bent u het bezit van een taxipas voor het aanvullend ouderenvervoer op Walcheren? U kunt tot en met 31 augustus met de taxi blijven reizen. Daarna bestaat het aanvullend ouderenvervoer niet meer.

Misschien kunt u al af en toe met iemand meerijden of regelt u uw vervoer op een andere manier. Als u denkt dat u na 1 september toch af en toe vervoer nodig heeft, kunt u bij Porthos terecht. Porthos is het loket van de Walcherse gemeenten voor zorg en ondersteuning. Een klantondersteuner van Porthos kan met u meekijken om te zien welke mogelijkheden er nog zijn. Wellicht is er een vrijwilliger die u kan helpen of is het mogelijk om gebruik te maken van het collectief taxivervoer. Ook komt Connexxion met een speciale kortingspas voor Zeeuwen van 65 jaar en ouder. Op maandag tot en met vrijdag (vanaf 9 uur) en in het weekend kunnen zij dan voordelig reizen met de bus in Zeeland. De campagne van Connexxion start in juli.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of wilt u een gesprek met een klantondersteuner van Porthos? U kunt bellen naar een speciaal telefoonnummer voor vragen over vervoer, 088-7514002. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Lees ook:Collectief vervoer Wmo blijft bestaan!
Lees ook:Gratis openbaar vervoer stopt voor 65+ in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Themabijeenkomst Porthos!
Lees ook:Wijzigingen Wmo vervoer!
Lees ook:Busregelingen Noord-Beveland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>