Voorlichtingsbijeenkomst ‘Veranderingen in de zorg’

zorg oude vrouw bed

VLISSINGEN - Wmo adviesraad Vlissingen en KansPlus ledengroep Walcherenhouden woensdag 21 oktober  van 19.30 tot 22.00 uur de voorlichtingsbijeenkomst ‘Veranderingen in de zorg’. De bijeenkomst vindt plaats in het stadhuis van Vlissingen en is speciaal ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke handicap. 

Presentatie

De presentatie wordt verzorgd door ‘Zorg Verandert’ van Iederin. De bijeenkomst is in gemakkelijk en begrijpelijk Nederlands en speciaal ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke handicap. Ook ouders, verzorgers, begeleiders en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij de voorlichtingsbijeenkomst? U kunt zich aanmelden bij de Wmo adviesraad Vlissingen via e-mail[email protected]. Na afloop van de bijeenkomst krijgt u de presentatie per e-mail toegestuurd om thuis nog eens rustig door te kunnen nemen.

Lees ook:Veranderingen in de zorg
Lees ook:Cultuur en bezuinigingen!
Lees ook:Bijeenkomst Cultuur & bezuinigingen!
Lees ook:Adviesraad over AZC Baskensburg!
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst vrijwilligersactie ‘NLdoet’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>