Subsidieregister!

eurobiljetten

MIDDELBURG - De Provincie Zeeland publiceert maandelijks een subsidieregister. Het subsidieregister bevat informatie over wie subsidie gaat/heeft ontvangen, het verleende bedrag en waar de subsidie voor bedoeld is.

De bedragen die in het subsidieregister zijn opgenomen zijn verleende subsidies. Organisaties die van de Provincie een subsidie ontvangen moeten hierover in de meest voorkomende gevallen een verantwoording indienen bij de Provincie. Daarna worden de subsidiebedragen definitief vastgesteld. De verleende bedragen kunnen daardoor afwijken van de bedragen die de ontvangers uiteindelijk ontvangen. Het maandelijkse overzicht is opgebouwd uit alle in de provinciale financiële administratie opgenomen verplichtingen voor subsidieverleningen. Lees meer op Subsidieregister Provincie Zeeland.

Lees ook:Subsidie ondernemers!
Lees ook:Thomas Rau op Contacta in Standplaats Zeeland!
Lees ook:Zeeuwse visserijprojecten krijgen subsidie Europees Visserijfonds!
Lees ook:Ophef om 4,4 miljoen subsidie natuurbeheer!
Lees ook:Aanmaningen Sabewa!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>