Anita de Ridder nieuwe sportambassadeur!

middelburg logo

MIDDELBURG – De gemeente Middelburg heeft Anita de Ridder uit Arnemuiden aangesteld als ambassadeur van de sport voor 2016. Hiermee wil de gemeente het Middelburgse sportbeleid en vooral de jonge Middelburgse talenten een extra stimulans geven.

Anita zal dit in de praktijk brengen door het geven van clinics in het onderwijs of bij de lokale sportverenigingen en door het organiseren van promotionele activiteiten voor haar sport. Het doel van de gemeente is om op deze wijze vooral de jonge Middelburgse sporttalenten te enthousiasmeren (meer) te gaan sporten. Anita de Ridder wil graag haar fanatisme voor het korfballen en het plezier overbrengen op de jeugd. Zelf is ze uitgekomen voor de jeugdgroepen van oranje en speelt ze met haar team TOP op het een na hoogste  niveau van Nederland. Haar persoonlijke doel is van korfbal een Olympische sport te maken.

Eerdere ambassadeurs van de sport in de Middelburg waren Jeffrey Telussa (2012 & 2013) en Jessie Eikenhout (2014 & 2015).

Lees ook:Sport- en Spel Winterfestijn
Lees ook:96 Zeeuwse Koninklijke onderscheidingen!
Lees ook:Ter gelegenheid van Koninginnedag zijn 119 Zeeuwen onderscheiden!
Lees ook:Zeeuwse meiden zijn beste straatvoetbalsters
Lees ook:Lintjesregen in Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>