Zeeuwse stroom & Greenchoice!

green choice

MIDDELBURG - Zon op je dak is dé weg naar groene duurzame en goedkope energie. Investeren in zonnepanelen roept echter vaak veel vragen op. Lokale energiecoöperatie Zeeuwse stroom organiseert daarom samen met energieleverancier Greenchoice een informatieavond over zonnepanelen. De avond vindt plaats op donderdag 18 februari in Middelburg en begint om 19.30 uur. Zeeuwse stroom staat voor een duurzame en leefbare omgeving in Zeeland. Zeeuwse stroom zorgt samen met Greenchoice voor 100% groene stroom van Zeeuwse bodem. Daar hoort natuurlijk ook stroom opgewekt op eigen dak bij.

 

Investeer en bespaar
Tienduizenden Greenchoice-klanten wekken zelf groene energie op met zonnepanelen. En ieder jaar komen daar duizenden nieuwe zonnestroomproducenten bij. De kosten voor zonnepanelen verdient u terug omdat u de zonnestroom zelf verbruikt en dus minder stroom van Zeeuwse stroom of Greenchoice afneemt. De investering levert een winst op vergelijkbaar met 6% rente op een spaarrekening (bron: Milieu Centraal)! Dat is goed voor je portemonnee en voor de wereld. Uit recent onderzoek blijkt bovendien dat mensen die zelf energie opwekken dat leuker vinden én bewuster met energie omgaan. Zo bent u echt baas over uw eigen energie.

Informatieavond 18 februari 19.30 uur
Op de informatieavond krijgt u een presentatie van de zonexperts van Greenchoice over alles wat bij het zelf opwekken van zonnestroom komt kijken. In de speeddates met experts kunnen bezoekers de eigen situatie voorleggen, een online quickscan laten maken van hun dak of inschrijven voor een bezoek aan huis tegen een fikse korting.

Zeeuwse stroom en Greenchoice bieden deze service aan voor iedereen die wil investeren in zonnepanelen. Ook niet-klanten van Zeeuwse stroom of Greenchoice zijn van harte welkom. Toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en verloopt via https://www.greenchoice.nl/zonindebuurt/

 

Lees ook:Stroom getijdencentrale Tocardo naar DELTA-klanten
Lees ook:Energiebelasting stijgt: opwekken van eigen energie nu het moment!
Lees ook:“Project zonnepanelen loopt als een trein”
Lees ook:Wederom informatieavond zonnepanelen
Lees ook:Duurzame energie in bedrijf: van idee tot realisatie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>