Trots op Noah Lauwers & Ruud Louter!

duim omhoog

HULST – De gemeente Hulst is trots op de kogelstoters Noah Lauwers en Ruud Louter uit Hulst.

Noah Lauwers (2001) heeft in januari 2016 uitstekend gepresteerd op het Nederlands Kampioenschap indoor voor CD-junioren in Apeldoorn bij onderdeel kogelstoten. Noah is C-junior en stoot met een kogel van 4 kg. Tijdens dit NK verbeterde Noah zich herhaaldelijke malen. Dat resulteerde in een knappe tweede plek en een zilveren medaille. Voor de wedstrijd had Noah een record van 12,39 meter. Tijdens het NK verpulverde Noah zijn oude record tot 13,88 meter. Daarmee bleef het zilver bij de C-junioren in Hulst. Immers, Ruud Louter, had vorig jaar ook zilver gewonnen bij het kogelstoten in diezelfde categorie.

Ruud Louter (2000) nam in februari 2016 deel aan het Nederlands Kampioenschap voor AB-junioren in Apeldoorn. Ruud is B-junior en stoot met een kogel van 5 kg. Hij verbeterde op dit NK zijn record van 13,87 meter naar 15,40 meter. Daarmee behaalde hij – als eerstejaars B-junior -het brons.

Noah en Ruud zijn beiden lid van de Hulster atletiekvereniging RKHAV.

De felicitaties werden in de vorm van een taart op donderdag 10 maart 2016 aan Noah Lauwers en Ruud Louter overhandigd door wethouder Diana van Damme.

Lees ook:Leerlingen Calvijn College winnen regiofinale amfibievoertuigen!
Lees ook:Eindelijk een schip met diepgang!
Lees ook:Reuzen vinden Zeeland
Lees ook:Jean-Marie Pfaff gastheer bij Sportverkiezing Hulst!
Lees ook:Goud en zilver voor Zeeuwse Vakkanjers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>