AJAX bijna landskampioen! UPDATE

ajax taart

MIDDELBURG – Wordt AJAX landskampioen, of toch….weer PSV? De ontknoping in de eredivisie is superspannend. Morgen, zondag 1 mei weten wij weer een beetje meer als de voorlaatste speelronde voorbij is. AJAX en PSV staan beiden bovenaan, alleen hebben de Amsterdammers een beter doelsaldo.

Op de Middelburgse Markt luister ik zaterdag naar de voorspellingen van de Zeeuwse voetbalfans. Mitchel de Rijke: “Het blijft spannend, maar AJAX gaat het toch worden. Ik weet het zeker.” Mieke van der Doef: “Tot voor kort dacht ik: weer PSV, maar ik ga nu voor AJAX als landskampioen. Robbie: “PSV gaat uiteindelijk winnen!” En Josje de Keijzer laat mij weten: Spannend is het inderdaad. Ik ga voor AJAX.”

UPDATE zondag:

AJAX bijna landskampioen!
AJAX heeft zondag met 4-0 van FC Twente gewonnen. PSV met 6-2 van Cambuur. AJAX en PSV oppunten bovenaan. Ajax beter doelsaldo, verschil 6. Volgende week laatste speelronde. AJAX treft De Graafschap en PSV PEC Zwolle.

Lees ook:AJAX géén landskampioen!
Lees ook:Voetbal topclubs strijden om de landstitel…
Lees ook:Vol verwachting klopt mijn voetbalhart! Bekerfinale Ajax – FC Twente
Lees ook:AJAX landskampioen!?!
Lees ook:AJAX herhaalt?!?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>