Koninklijke onderscheiding Henk Landegent!

koninklijke onderscheiding

BURGH-HAAMSTEDE – Henk Landegent uit Burgh-Haamstede ontving afgelopen week een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Gerard Rabelink. Een en ander vond plaats op de jaarlijkse snuffelmarkt voor het goede doel, van de Pelgrimskerk in Burgh-Haamstede.

Jaarlijks organiseert de Gereformeerde kerk in Burg-Haamstede een grote rommelmarkt. Met de opbrengst hiervan worden goede doelen gesteund. De grote motor is vanaf het begin, al 40 jaar lang, de heer Landegent. Als agrariër stelt hij een gedeelte van zijn schuur ter beschikking voor de opslag van de aangeboden goederen.

Als koster/gastheer van de Gereformeerde kerk in zijn woonplaats is hij vanaf 2002 een grote vraagbaak voor iedereen. Hij is als geen ander op de hoogte van het reilen en zeilen in de kerk.

Tevens is hij hoofdsponsor van de plaatselijke Oranjevereniging en is hij reeds15 jaar behulpzaam bij werkzaamheden tijdens Koninginne/Koningsdag.

Lees ook:Koninklijke onderscheiding C. de Visser!
Lees ook:Verbrande broodjes zetten woning vol rook!
Lees ook:Italiano Circus Iarz in Scharendijke en Burgh-Haamstede
Lees ook:Brand Burgh-Haamstede!
Lees ook:Lintje voor brandweermannen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>