Vlissingen genomineerd voor Evenementenstad van het jaar!

vlissingen luchtfoto

VLISSINGEN – De nominaties voor de Nationale Evenementenprijzen zijn bekend. In de categorie ‘Excellente Evenementensteden’ (steden boven de 100.000 inwoners) zijn Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht, Rotterdam en Utrecht genomineerd. 

In de categorie ‘Evenementenstad tot 100.000 inwoners’ zijn Aa en Hunze, Dronten, Heerlen en Vlissingen genomineerd.

Beoordeling

De afgelopen weken konden evenementenorganisatoren en gemeenten in Nederland hun evenement of gemeente aanmelden voor de Nationale Evenementenprijzen. De gemotiveerde inzendingen zijn hierop voorgelegd aan de vakjury, die tot bovenstaande nominaties is gekomen.

Hoofdjury

De jury van de Nationale Evenementenprijzen staat onder leiding van Eltje de Klerk; senior adviseur bij BMC en Alpha Adviseurs. Naast De Klerk bestaat de jury uit de volgende leden: Erik Ruts (Sponsorbrein), Jeroen de Schuytenaer (stad Gent/Gentse Feesten), Martijn Mulder (Hogeschool Rotterdam), Marieke Eilert (gemeente Groningen, winnaar Evenementenstad 100.000+ 2015) en Jasper Scholte (JMR Produkties/Nacht van de Kaap, winnaar Beste Publieksevenement in 2015).

Nationaal Congres Evenementen

De Nationale Evenementenprijzen worden dit jaar uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Evenementen, dat op 10 oktober 2016 plaatsvindt in het Louis Hartlooper Complex in gastgemeente Utrecht. Het congres staat dit jaar in het teken van ‘de Verbinding met de stad’.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Nationaal Congres Evenementen.

Foto: MarcelvdVoort

Lees ook:Vlissingen geen evenementenstad van het jaar!
Lees ook:Evenementen Vlissingen in app!
Lees ook:Ad Koppejan ook tijdens CDA-congres: Mauro moet blijven!
Lees ook:Hotel The Roosevelt genomineerd voor Best Hotel Design!
Lees ook:Wie wordt de eerste Vlissingse Dichter bij de Zee?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>