Korting afvalstoffenheffing bij medisch afval!

euromunten selectie

KAPELLE – De gemeente Kapelle biedt haar inwoners met het Diftarsysteem de mogelijkheid om minder afvalstoffenheffing te betalen als zij minder restafval aanbieden. Inwoners die door een chronische ziekte of medische beperking veel medisch afval hebben, bieden dat afval aan bij het restafval. Voor hen is het vaak onmogelijk om hun restafvalcontainer minder vaak aan te  bieden en zo in aanmerking te komen voor een lagere afvalstoffenheffing. Daarom biedt de gemeente Kapelle deze huishoudens een ‘reductie afvalstoffenheffing’ aan: een korting op de afvalstoffenheffing.

De korting geldt voor inwoners met een chronische ziekte of medische beperking die minstens een jaar duurt. Ook moeten inwoners hun afval aanbieden met behulp van rolcontainers. Wie zijn afval aanbiedt via een verzamelcontainer, komt niet in aanmerking. Om in aanmerking te komen, kunnen inwoners een formulier invullen en dit met bewijsmateriaal opsturen of inleveren bij de gemeente.

U kunt het formulier hieronder downloaden, uitprinten en vervolgens ingevuld opsturen naar de gemeente.

Lees ook:Korting afvalstoffenheffing bij medisch afval!
Lees ook:Korting afvalstoffenheffing bij medisch afval
Lees ook:Kapelle bespaart op afvalstoffenheffing!
Lees ook:Afval scheiden loont!
Lees ook:Afval scheiden loont!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>