Aanleg fietspad!

fietspad

MIDDELBURG – De werkzaamheden voor de aanleg van het fietspad langs de Middelburgse Krooneveldweg, tussen de rotondes Oostperkweg en Veerseweg starten, morgen, maandag 21 november.

Het gaat om de eerste fase, waarbij de huidige sloot aan de westzijde van de Krooneveldweg wordt omgelegd om ruimte te maken voor het nieuwe fietspad. De tweede fase zal worden uitgevoerd in het voorjaar van 2017. Hierbij wordt dan de fundering en definitieve asfaltverharding aangebracht, waarna het fietspad klaar is.

Om veilig te kunnen werken wordt gedurende de eerste fase de westelijke baan van de Krooneveldweg afgezet. Deze fase neemt circa 4 weken in beslag en is gereed vóór 23 december. Tijdens deze fase is verkeer in één richting mogelijk vanaf de rotonde Oostperkweg richting rotonde Veerseweg. Het verkeer vanaf de rotonde Veerseweg richting Oostperkweg/N57, wordt omgeleid via de Veerseweg, Nederstraat, Havendijk/Punt en Oostperkweg.

In de week van 5 december is de Krooneveldweg 1-2 dagen volledig afgesloten vanwege het opstellen van een telekraan. Verkeer wordt dan in beide richtingen omgeleid via de hierboven genoemde route.

Bekijk meer werkzaamheden op www.middelburg.nl/wegwerkzaamheden

Lees ook:Wegwerkzaamheden Veerseweg!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Goes!
Lees ook:Aanleg turborotonde!
Lees ook:City of Dance!
Lees ook:City of Dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>