Samen werk maken van energiebesparing!

delta

MIDDELBURG –  DELTAheeft recentelijk, samen met zo’n 24 partijen, het Zeeuws Energieakkoord ondertekend. De ondertekening van het Zeeuws Energieakkoord is het startpunt van een samenwerking tussen de 13 Zeeuwse gemeenten, de Provincie Zeeland en verschillende organisaties. In het Zeeuws Energieakkoord worden de krachten gebundeld om samen werk te maken van energiebesparing en renovatie in de particuliere woningbouw.

Het vergroten van energiebewustzijn ziet DELTA als zijn maatschappelijke taak. Wij zijn van mening dat iedereen in staat gesteld moet worden om energie te kunnen besparen, daarom ondertekenen we deze samenwerkingsovereenkomst. Ook op deze manier werken we samen aan het verder verduurzamen van Zeeland. Binnen de samenwerking richt DELTA zich op het actief verzorgen van informatie over energieverbruik en duurzame opwekking in Nederland. Met de Slim Wonen App en de gratis DELTA Inzicht is het voor DELTA-klanten makkelijk om het energieverbruik te monitoren. Daarnaast worden binnen de samenwerking de mogelijkheden uitgewerkt om DELTA Woningadvies voor alle Zeeuwen beschikbaar te maken.

Lees hier het persbericht.

Lees ook:Zeeuws energieakkoord
Lees ook:Provincie Zeeland – initiatiefnemer van de Zeeuwse Energiedialoog
Lees ook:Green Deal Energie!
Lees ook:Subsidie gezamenlijke energiebesparing!
Lees ook:Subsidie gezamenlijke energiebesparing en duurzame opwekking!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>