Dodenherdenking Borsele

vlag  halfstok

HEINKENSZAND - In de gemeente Borsele vindt donderdag 4 mei de dodenherdenking plaats bij de herdenkingsplaquette op het Van der Biltplein in Heinkenszand.

Hierbij herdenken wij allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. In samenwerking met de gemeente Borsele heeft een werkgroep, bestaande uit de JongerenRaad, de Culturele Raad en de Seniorenraad, een herdenkingsprogramma opgesteld. Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze herdenking.

Het programma start om 18.45 uur in ‘De Stenge’, Stengeplein 1 te Heinkenszand, met een muzikaal programma van muziekvereniging Euterpe en onder andere een voordracht van Jopie Minnaard. Om 20.00 uur is de herdenking bij de  herinneringsplaquette op het Van der Biltplein in Heinkenszand. Muziekvereniging St. Caecilia verzorgt hierbij koraalmuziek. De herdenking wordt afgesloten in de Stenge met een hapje en een drankje.

Programma 4 mei 2017

18.45 uur: Ontvangst in de Stenge, Stengeplein 1, in Heinkenszand.

19.00 uur: Concert en een voordracht.

20.00 uur: Twee minuten stilte en kranslegging bij herinneringsplaquette.

20.15 uur: Afsluiting herdenking met een hapje en een drankje.

Lees ook:Leven in Borsele!
Lees ook:Startersdag!
Lees ook:Gerben Dijksterhuis nieuwe burgemeester Borsele
Lees ook:Startersdag, ook voor jou!
Lees ook:Borselse Woningmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>