Maatregel parkeren Bellamypark

parkeren

VLISSINGEN – Het Vlissingse Bellamypark is als evenemententerrein vaak in gebruik. “Helaas komt het voor dat er auto’s en vrachtwagens op het plein staan geparkeerd, terwijl dit niet mag”, aldus een gemeentewoordvoerder. “Ook wordt het Bellamypark gebruikt als sluiproute voor auto’s om via het Groenewoud de stad uit te rijden. Bij de aanleg van het Bellamypark zijn er in overleg met ondernemers en omwonenden afspraken gemaakt over het afsluiten van het Bellamypark en over de bevoorrading.

Afspraken

Eén van de afspraken was het plaatsen van wegneembare paaltjes op het Bellamypark ter hoogte van de voormalige Brugstraat. Het Bellamypark (als evenemententerrein) is daarmee voor auto’s niet meer toegankelijk als sluiproute, om te parkeren en om te bevoorraden.
De bevoorrading van de omliggende bedrijven vindt plaats via de zijstraten van het Bellamypark (Nieuwstraat/Groenewoud), via de loopstrook tussen de terrassen (tot 12.00 uur) of vanaf de laadloszone op de kop van de Koopmanshaven.”

Lees ook:Werkzaamheden kruispunt Stenen Beer Vlissingen!
Lees ook:Colours by the Sea!
Lees ook:Vanavond Colours by the Sea!
Lees ook:Bevoorrading Hulst in voormiddag
Lees ook:Werkzaamheden afvalcontainer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>