Militaire oefening

mariniers

VLISSINGEN / TERNEUZEN – Het Mariniers Trainingscentrum van het Korps Mariniers zal van 11 tot en met 13 juli een certificeringsoefening houden. Deze oefening vindt plaats langs de kustlijn en op het water in de omgeving van Vlissingen en Terneuzen.

Uitvalbasis

Tijdens de oefening ligt Zr. Ms. Rotterdam in de Westerschelde. Vanaf hier zullen regelmatig vaartuigen en helikopters vertrekken. Voor de oefening wordt ook gebruik gemaakt van het kanaal Terneuzen- Gent en diverse havengebieden, zoals de buitenhaven en de Sloehaven in Vlissingen en de West buitenhaven en Braakman haven bij Terneuzen.
Aan deze oefening nemen 130 personen deel. Ze worden ondersteund door een aantal vaartuigen, 23 (militaire) wielvoertuigen, 8 militaire rupsvoertuigen en 2 helikopters. Er wordt gebruik gemaakt van oefenmunitie. De troepen staan onder leiding van de Commandant ‘Marine Training Command’ uit Doorn.

Lees ook:Militaire oefening!
Lees ook:Militaire oefening Vlissingen!
Lees ook:Militaire oefening
Lees ook:Militaire oefening!
Lees ook:Militaire oefening!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>